Välkommen Maria Creutz! Ny konsulent inom dövblindområdet

Dövblindhet, Funktionshinder

5 sep 2014

Maria Creutz arbetar idag som marknadschef på Mo Gård, ett stiftelseägd kunskaps- och tjänsteföretag för personer med behov av teckenspråk eller anpassad kommunikation och som har en kombination av funktionsnedsättningar.

– Jag har arbetat i över tjugo år på Mo Gård med framförallt dövblindfrågor. När jag såg annonsen tänkte jag att det här är precis vad jag letat efter: En chans att få fokusera på det område som ligger mig varmast om hjärtat. Och dessutom få lägga till en nordisk dimension till arbetet.

Bygger vidare på nätverken

Samtidigt som Maria Creutz börjar hos oss den 1 december kommer dövblindverksamhet att flyttas från kontoret i Dronninglund i Danmark till vårt huvudkontor i Stockholm. Enligt Maria finns det en del oro inom dövblindfältet att flytten kommer att påverka verksamheten negativt.

– Jag ser det som att en av mina främsta uppgifter blir att bygga vidare på de goda relationer och vidareföra de nätverk som Nordens välfärdscenter Danmark har byggt upp. Det kommer att bli en utmaning, men jag känner mig trygg i att verksamheten kommer att fortsätta att utvecklas. Tack vare flytten blir det förmodligen också mer tillgängligt rent geografiskt att delta i kursverksamheten, vilket stärker dövblindområdet på sikt.

FacebookXLinkedInEmailPrint

Följ oss på sociala medier: