Nordiskt samarbete om integration och inkludering

Vi söker en kommunikationsrådgivare med intresse för integrationsfrågor

Integration

4 jan 2023

Nu söker vi en kommunikatör till programmet Nordiskt samarbete inom integration av flyktingar och invandrare. Placering är vid vårt kontor i Helsingfors.

Du är en erfaren kommunikatör med intresse för samhällsfrågor, starkt eget driv och passar in i en internationell arbetsgemenskap med många parallellt pågående projekt. Vi söker en lagspelare som också är van att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta nära projektledaren i Helsingfors och tillsammans med kolleger runt om i hela Norden.

Arbetsuppgifterna är omväxlande, från långsiktig strategisk planering till mer praktiska uppgifter. Tillsammans med projektledaren utvecklar du kommunikationen för att nå ut med resultat från våra olika projekt på bästa sätt. Projektet kommunicerar med målgrupperna bland annat via digitala kanaler, publikationer och evenemang, och i nordiska nätverk. I tjänsten ingår också att arbeta med webb, intranät och sociala medier samt att skriva artiklar och andra texter till våra olika kanaler.

Meriterande är erfarenhet från arbete inom integrations- och migrationsområdet, en internationell organisation och/eller offentlig förvaltning.

Sista ansökningsdatum: 25 januari 2023

Läs mer om tjänsten på Nordens välfärdscenters webbplats.

FacebookXLinkedInEmailPrint

Följ oss på sociala medier: