SUODATA:
  • Tyyppi
  • Aihe
  • Vuosi
  • Maa
  • Kieli
  • Hakusana

Viimeisimmät uutiset


Suodata tietovirta LAJITTELE OSA-ALUE:

Uutisia muista medioista


Huumeet


13 marras 2018

Päihdetyön resurssit turvattava

Etsivä nuorisotyö, sosiaali- ja terveysviranomaiset, koulut, poliisi ja erilaiset järjestöt tekevät arvokasta työtä nuorten huumeongelmien kartoittamiseksi ja ehkäisemiseksi. Työhön vaadittavat resurssit on syytä turvata, sillä ongelmien hoitamatta jättäminen ja niihin puuttumisen laiminlyönti tulevat moninkertaisen kalliiksi.

Alkoholi


12 marras 2018

Helsingissä kuultiin ”Islannin ihmeestä”

Helsingissä perjantaina vieraillut Reykjavikin apulaispormestari Heida Björg Hilmisdottir nosti esiin kaikkein ratkaisevimman asian nuorten muutoksessa: vanhemmat. Nuorten juominen, tupakointi ja huumeiden­käyttö laskivat dramaattisesti, koska vanhempien asenteet ja käytös muuttuivat.

Huumeet


17 loka 2018

Yle: Toisena maana maailmassa: Kanada laillisti kannabiksen kaiken käytön

Kannabiksen käyttömäärät ovat olleet Kanadassa maailman suurimpia. Kanadassa on laillista käyttää kannabista kaikkiin tarkoituksiin. Kanadan kansallisen televisioyhtiön CBC:n mukaan  ensimmäiset kannabiskaupat avautuivat Newfoundlandissa Kanadan koillisrannikolla keskiyöllä tiistain vaihduttua keskiviikoksi.

Alkoholi


10 loka 2018

HS: EU-komission kanta alkoholin etämyyntiin sai ministeriön virkamiehen ”sanattomaksi” – Kokoomuksen edustajat juhlivat lausuntoa ”voittona vapaudelle”

”Kansanterveydelliset syyt” eivät vakuuta EU-komissiota siitä, että alkoholin etämyynnin ulkomailta voisi kieltää. Sen sijaan Suomelle ehdotetaan erillisiä, netistä ostettujen alkoholijuomien jakelupisteitä.

Nordic Studies on Alcohol and Drugs-lehti


Nordic Studies on Alcohol and Drugs (NAD) on yhteiskuntatieteellinen lehti joka julkaisee vertaisarvioitua tutkimusta alkoholista, huumeista, tupakasta ja rahapelaamisesta. Täältä löydät NAD-lehden artikkelit ja tutkimustulokset tiiviissä muodossa.

NAD 1/2018 (helmikuu)

Kuinka laajaa alkoholiin liittyvä laiminlyönti on lastensuojelussa Liettuassa? Mitä sukupuoleen liittyviä eroja nuorilla on päihdehuoll [...]

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: