English page Verkkosivu suomeksi

Fra national demensstrategi til vellykket kommunal praksis

  • Funktionshinder
  • Välfärdspolitik

Der er mere end 400.000 personer som lever med demens i Norden, og dette tal vil blot stige i de kommende år. Danmark og Norge er allerede på deres anden demensstrategi, mens resten af Norden ikke er kommet lige så langt, det på trods af at alle de nordiske lande har lignende velfærdssystemer og udfordringer på området.

Hvordan er de nationale strategier blevet til god praksis i de danske og norske kommuner? Hvad kan de nordiske kommuner lære af hinanden, på tværs af landegrænser? Kan vi bruge velfærdsteknologi til at give et bedre tilbud til personer med demens og deres pårørende?

På dette seminar vil du både møde nationale eksperter og repræsentanter for danske og norske kommuner. Du vil blive præsenteret for de værktøj kommunerne har brugt, samt høre mere om deres erfaringer i arbejdet med dagtilbud til personer med demens, støtte til pårørende, og udviklingen af demensvenlige lokalmiljøer.

Nordens velfærdscenter vil præsentere en dukfrisk rapport om demens og velfærdsteknologi i Norden, og vi får dertil en præsentation fra Lindås som vil berette om deres erfaringer med at implementere velfærdsteknologi i demensomsorgen.

Med systematisk erfaringsudveksling og samarbejde kan de nordiske lande endda gøre endnu mere, både hver for sig og sammen. Velkommen til et seminar hvor du kan give indspil til hvordan det nordiske demensarbejde bør se ud i fremtiden.

Anmälan

Skicka in din anmälan (öppnas i nytt fönster)

Seminariet er gratis (deltagare står själva för resor och boende)

Arrangør: Nordens velferdssenter – en institusjon under Nordisk Ministerråd.

Händelsedetaljer

Start: 2017-08-28 - kl 09:30
Slut: 2017-08-28 - kl 16:30
Adress:
Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, Christianshavn, 1401 København
Nyckelord:
  • Funktionshinder
  • Välfärdspolitik

Nordens välfärdscenter | tel: +46 8 545 536 00 | | En institution under Nordiska ministerrådet