English page Verkkosivu suomeksi

Organisaatio

Pohjoismaisen hyvinvointikeskuksen päätoimipiste sijaitsee Tukholmassa ja sivutoimipiste Helsingissä. Pohjoismaista hyvinvointikeskusta johtaa yhteispohjoismainen hallitus, jonka valitsee Pohjoismaiden ministerineuvosto.

Tuottamamme tieto toimeenpannaan pohjoismaisten päättäjien, asiantuntijoiden ja käytännön parissa työskentelevien toimesta.

Pohjoismainen hyvinvointikeskus Suomessa

Suomessa Pohjoismainen hyvinvointikeskus (Nordens Välfärdscenter Finland) keskittyy alkoholi- ja huumekysymyksiin. Edistämme ja kehitämme pohjoismaista päihdetutkimusta. Toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Ajankohtaisia hankkeitamme ovat:

- Seminaarikiertue 2015: Perusteltua vai potaskaa? Päihteet ja tutkimus mediassa
- Alkoholihaitat läheisille, muille ihmisille ja yhteiskunnalle, H20 Nordic (Alkoholskador på tredje part)
- Paikallista päihdehoitoa tarkasteleva tutkimus- ja kehittämishanke, NoLoM (Nordiskt utbyte av kunskap inom missbruksvården)

Edistämme pohjoismaista päihdetutkimusta myös järjestämällä eri tilaisuuksia, kuten seminaareja ja tutkimuskokouksia. Joka toinen vuosi järjestetään perinteikkäät Pohjoismaiset päihdetutkimuspäivät (NADRA), jotka pidetään seuraavan kerran Helsingissä syksyllä 2016.

- Nordic Alcohol and Drug Researchers' Assembly 2014

Julkaisemme myös yhteiskuntatieteellistä aikakausilehteä Nordic Studies on Alcohol and Drugs (NAD ) ja ylläpidämme PopNAD-verkkosivustoa, joka esittelee tutkimustuloksia suurelle yleisölle helposti lähestyttävällä tavalla.

- popNAD.com suomeksi
- Mukavuudenhaluisten NAD

Jessica Gustafsson

Sidansvarig

Jessica Gustafsson

Kommunikationsrådgivare

-

Mobil +358-40 060 5752

Senast uppdaterad

2016-04-29

Nordens välfärdscenter | tel: +46 8 545 536 00 | | En institution under Nordiska ministerrådet